GÖRÜNTÜLÜ

DEM dema Mêrdînê ye!

Mêrdîn Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Ahmet Türk ile Devrim Demir, seçimde emeği geçen herkese ve kayyum politikalarına geçit vermeyen Mêrdîn halkına teşekkür ederek, “Bundan sonra bütün zamanımızı ve emeğimizi halkın hizmetine harcayacağız” dedi.

BELEDİYE EŞBAŞKANLARINDAN MESAJ

Mêrdîn Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Ahmet Türk ile Devrim Demir, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 57.40 oranıyla rekor oy alarak belediyeyi DEM Parti’ye kazandıran herkese teşekkür etti.

Mêrdîn Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları’nın seçim mesajı şöyle:  

“Değerli Mardin Halkı;

31 Mart günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde; kendi imkanlarıyla yüzlerce kilometre uzaklardan gelerek oyunu kullanan, demokratik hakkını sonuna kadar savunan ve değerlerine sahip çıkan, her türlü hile ve oy taşımaya karşı tedbirleri elden bırakmayarak son derece duyarlı ve iradesine sahip çıkan, seçim öncesi ve esnasında bizleri destekleyen değerli yoldaşlarımıza ve parti çalışanlarımıza, özgür basın emekçilerine ve bu seçimde emeği geçen halkımıza teşekkür ediyoruz.

Birbirinden farklı dinleri, dilleri, etnik yapıları olan Mardin'in kadim halkları, bizleri bağrınıza bastınız ve seçimlerden büyük bir zaferle çıktınız. Bu zafer iradesi gasp edilen halkın zaferidir. Mardin’in bereketli topraklarını, doğasını, kültürünü, dillerini talan eden kayyum politikasına bir kez daha geçit vermediniz. Bu onurlu ve dik duruşunuzdan ötürü bir kez daha teşekkür ederiz.

Sadece belediye eş başkanlarını seçmediniz, aynı zamanda kentimizi nasıl yöneteceğinize de karar verdiniz. Yaşadığımız, emek verdiğimiz, havasını soluduğumuz, değerlerini yarattığımız kentimizin geleceğine birlikte karar vereceğiz. Bu uzun soluklu bir yol, seçim sadece bir aşamaydı; bundan sonra da toplumsal barışın önündeki engelleri kaldırmak için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bundan sonra bütün zamanımızı ve emeğimizi halkın hizmetine harcayacağız.

Mardin için DEM zamanıdır.

DEM dema Mêrdînê ye.

Saygı ve sevgilerimizle…”